Logitech 2.1 G560 hangszóró fekete 980-001301
Logitech 2.1 G560 hangszóró fekete 980-001301

Logitech 2.1 G560 hangszóró fekete 980-001301

Érdeklődjön telefonon!

LIGHTSYNC RGB segít még jobban belemerülni a játék környezetébe az eseményekre automatikusan reagáló megvilágítással. A világítás és a fények képesek szinkronban változni azzal, ami a képernyőn történik, ritmusban reagálni a hanghatásokra, vagy a fejlesztők által beprogramozott egyedi megvilágítási effekteket előállítani. Állítsa be az üzemmódot, és éljen a mintegy 16,8 millió testreszabható színnel. Válasszon egy tetszőleges területet a képernyőjéről, és rendelje hozzá a négy megvilágítási zóna egyikéhez a Logitech G HUB segítségével.

A LIGHTSYNC programmotorja olvassa a képpontok színeit a képernyőn, és dinamikusan változtatja annak megfelelően valós időben a hangszórók színeit. Az eredmény egy lélegzetállító környezeti világítás, amely révén az egész szoba a játék részévé válhat.Vetítse ki a játék világát a szobájába. A játékfejlesztők a LIGHTSYNC SDK készletünket használják arra, hogy az egyes játékokhoz programozzák a színeket és animációs effekteket. Ez azt jelenti, hogy a játékkészítők által megálmodott látványos pillanatokat az RGB megvilágítás még maradandóbb élménnyé teszi.

Tapasztalja meg, milyen robbanékony akciót vált ki, ha a 240 W csúcsteljesítménnyel (120 W effektív teljesítmény) táplálja meg a lefelé irányított mélyhangsugárzót és a két könnyű és erős fém hangsugárzóval felszerelt közepes- és magashangsugárzót. Halljon meg egy 2.1-es hangszórórendszerből minden részletet úgy, ahogyan a hangmérnökök és játékfejlesztők az tervezték. A mindezt rendkívül széles szögtartományban, hála az egyedi hangsugárzó-kialakításnak. A G560 több forráshoz is csatlakoztatható, és képes ezeket keverni: USB, 3,5 mm-es csatlakozó és Bluetooth®. A Logitech Easy-Switch™ révén zökkenőmentesen válthat akár 4 csatlakoztatott eszköz között.

 

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.