Logitech M590 Multi-Device Silent Wireless Mouse Graphite Tonal 910-005197
Logitech M590 Multi-Device Silent Wireless Mouse Graphite Tonal 910-005197

Logitech M590 Multi-Device Silent Wireless Mouse Graphite Tonal 910-005197

Érdeklődjön telefonon!

A Logitech Flow használatával szinte már mágikus képességekkel bír,  az egérmutatóval zökkenőmentesen navigálhat vele két számítógépen is, és még szöveget, képeket és fájlokat is másolhat egyik gépről a másikra. Sokkal hatékonyabb, mint e-maileket küldözgetni saját magának! -Ehhez a Logitech® Options™ megléte szükséges. A szoftver letölthető a logitech.com/options webhelyről (Windows és Mac rendszerhez).

A hagyományos egerekhez képest 90%-kal kevesebb kattintási zajnak köszönhetően nem fogja megzavarni az Önt körülvevő személyeket. Emellett az M590 egér talpa nagy teljesítményű anyagból készült, gumi görgetőkerékkel a csendes siklás és görgetés érdekében.

A mikropontosságú görgetőkerék milliméterenként még több barázdát tartalmaz, hogy még gyorsabban és könnyebben tudja átgörgetni a hosszú weboldalakat. Akár 70 napig is bírja. A két hüvelykujjgomb pedig ott biztosítja a plusz vezérlési lehetőséget, ahol szüksége lehet rá. Alapértelmezetten a böngészőkben történő vissza- és előrelépésre programozott gombok testreszabhatók igényei szerint Mac OS X és Windows® operációs rendszereken a Logitech Options™ szoftver letöltésével.

Ez az egér nem áll le, egyetlen AA méretű ceruzaelemmel is 24 hónapig bírja. Az automatikus készenléti üzemmód és a bekapcsológomb energiát takarít meg, míg a jelzőfény megóv a meglepetésektől. 

 

EGYÉBB JELLEMZŐK

 

CSOMAG TARTALMA: M590 egér; 1 db AA méretű ceruzaelem (előre behelyezve); USB-vevőegység; Felhasználói útmutató.

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.