Logitech MX Master 2S vezeték nélküli egér szürke 910-005139
Logitech MX Master 2S vezeték nélküli egér szürke 910-005139

Logitech MX Master 2S vezeték nélküli egér szürke 910-005139

Érdeklődjön telefonon!

A Logitech csúcsegere a termelékenység elkötelezetteinek készült, akik még többet akarnak, még hatékonyabban. A számos fejlett funkció mellett az MX Master 2S a Logitech Flow több számítógép zökkenőmentes vezérlésével, korszerű görgetéssel, minden felületen nagy pontosságú mozgáskövetéssel és lélegzetállító dizájnnal büszkélkedik. Windows® és Mac rendszerekre optimalizált.

A Logitech Flow révén akár három számítógépet is bejárhat az egérmutatóval, és még szöveget, képeket és fájlokat is másolhat egyik gépről a másikra. A görgetőkerék egyetlen pöccintésével nagy sebességgel tud végigfutni hosszú dokumentumokat vagy weboldalakat. Az intelligensen sebességet választó görgetőkerék automatikusan vált fokozatosról nagy sebességű görgetésre. Hüvelykujja egyetlen mozdulatával görgethet oldalirányba.

4000 DPI pontosságú érzékelő, amely bármilyen felületen dolgozhat – még üvegasztalon is. Ha az MX MASTER 2S egeret a számítógéphez csatlakoztatja a mikro-USB-kábellel, 3 perc alatt annyi energiát tárol el, hogy egy egész napot dolgozhat vele. Teljesen feltöltött állapotban akár 70 napig is bírja.

A tökéletesen megmunkált, kézzel kialakított formája kényelmes, természetes helyzetben tartja kezét és csuklóját. A jól elhelyezett gomboknak és kerekeknek köszönhetően az irányítás precíz és könnyed. Töltse le a Logitech Options™ szoftvert az élmény személyre szabásához.

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.