Logitech Z337 2.1 hangszórórendszer Bluetooth kapcsolattal 980-001261
Logitech Z337 2.1 hangszórórendszer Bluetooth kapcsolattal 980-001261

Logitech Z337 2.1 hangszórórendszer Bluetooth kapcsolattal 980-001261

Érdeklődjön telefonon!

Vezeték nélküli hangátvitel. Bluetooth-technológiával Bármilyen Bluetooth®-eszközről hallgathat zenét vezeték nélküli kapcsolaton keresztül, ehhez mindössze csatlakoztatnia kell számítógépét, okostelefonját vagy táblagépét a praktikusan a vezérlőegységre elhelyezett párosító gombbal.

80 W lendületes hangzás. A 80 Watt csúcsteljesítmény / 40 Watt effektív teljesítmény maximális hangerőt biztosít két magashangsugárzóból és egy nagy mélyhangsugárzóból. Élvezze a részletgazdag, tiszta és lendületes hangzást.

Erős mélyhang. Az előre néző mélyhangsugárzó gazdag basszust állít elő, új dimenziókba emelve a videót, játékot és zenét. Tapasztalja meg az egyaránt hallható és érezhető basszust.

Vezetékes kapcsolat. A vezetékes kapcsolat 3,5 mm-es vagy RCA bemeneteken keresztül lehetséges. A hangforrások közti váltáskor nem kell újra csatlakoztatnia vagy párosítania.

Egyszerű kezelőszervek. A vezetékes vezérlőegységen könnyedén elérheti a Bluetooth -párosítás gombját, a bekapcsológombot, a hangerőszabályzót és a fejhallgató-csatlakozót.

 

MŰSZAKI ADATOK

Hangrendszer típusa   2.1
Csatlakoztatás
  • Bluetooth
  • 3.5 jack
  • RCA
Távvezérlés   Okoskészülékről
Szín   Fekete
RMS teljesítmény   40 Watt
Kártyaolvasó   nincs
USB csatlakozó   nincs
Támogatott audió formátum   Összes
Hangerő szabályozó   Igen
Súly (bruttó)   4.65 kg
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.