UGREEN 1.4 HDMI csatlakozós hosszabbítókábel 5 m-es, fekete (10146)
UGREEN 1.4 HDMI csatlakozós hosszabbítókábel 5 m-es, fekete (10146)

UGREEN 1.4 HDMI csatlakozós hosszabbítókábel 5 m-es, fekete (10146)

Nettó4.325 Ft
Bruttó5.493 Ft

HDMI hím és HDMI női kábel UGREEN, 1,4V 5m

Az Ugreen HD107 HDMI HDMI HDMI kábelről HDMI kábelre kiváló képminőséget biztosít, így úgy érezheti magát, mintha a moziban lenne. Kiemelkedik széles körű kompatibilitásával, így mindenféle berendezéshez csatlakoztathatja. Ráadásul tartós anyagokból készült, és 2 üzemmódot támogat: Mirror és Extended.

Kiváló képminőség

A HDMI-HDMI kábel 1080P HD felbontást biztosít és támogatja a 3D képalkotási technológiát. Nézzen filmeket és sorozatokat jobb minőségben. Ezenkívül játékhoz is jól használható, így nagyobb képernyőn élvezheti kedvenc játékait.

Különböző felhasználási forgatókönyvek

Az Ugreen HD107 segítségével kihasználhatja a Mirror mód előnyeit, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazt a képet két képernyőn jelenítse meg. Kiterjesztett módban pedig megkönnyíti a munkát azzal, hogy 2 képernyőn különböző képeket jelenít meg.

Robusztus felépítés

A kábel kopásálló anyagokból készült. Ezenkívül az aranyozott csatlakozók védettek az oxidáció és a korrózió ellen. Ezenkívül a TMDS technológia csökkenti az interferenciát és megakadályozza a jelveszteséget. Ennek eredményeképpen stabil átvitelt élvezhet.

Kompatibilis

Ne aggódjon a kompatibilitási problémák miatt. Az Ugreen HD107 kábel sikeresen csatlakozik a projektorhoz, számítógéphez, TV-hez, laptophoz, PS3-hoz, XBOX-hoz stb. A választás az Öné!

GyártóUgreen
ModellHD107
Színfekete
Hosszúság5 m
InterfészHDMI-HDMI
Vezető30 AWG OD 7,3 mm
Csatlakozóaranyozott, 24 K
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.