Logitech billentyűzet MK220 vezeték nélküli HU USB + optikai egér fekete 920-003167
Logitech billentyűzet MK220 vezeték nélküli HU USB + optikai egér fekete 920-003167

Logitech billentyűzet MK220 vezeték nélküli HU USB + optikai egér fekete 920-003167

Érdeklődjön telefonon!

Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia. Gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, például kényelmes kanapéján is, akár 10 méterről.

128 bites AES szabványú tikosítás: az adatvédelem érdekében a billentyűzet és a vevőegység között átvitt adatokat az elérhető egyik leghatékonyabb technológiával titkosítja.

Praktikus Plug and Play technológia: az üzembehelyezés másodpercek alatt kész – egyszerűen csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőegységet a számítógép egyik USB-portjához, és már használhatja is a billentyűzetet és egeret anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie.

Kényelmes, kisméretű billentyűzet: a karcsú billentyűzet helytakarékossága ellenére teljes méretű billentyűk és széles, ívelt szóközbillentyű szolgálják a kényelmét. A billentyűk szinte teljesen hangtalanok, így nyugodtan hallgathat zenét anélkül, hogy a gépelés zaja megzavarná Önt vagy alvó párját, gyermekét.

Hordozható, vezeték nélküli egér. A karcsú kialakítású egeret számítógépével együtt bárhová magával viheti. A mellékelt tárolórekeszben pedig könnyedén tárolhatja a Nano vevőegységet.  

A billentyűzet 24 és az egér 12 hónapos elemélettartamának köszönhetően az eszközöket hónapokig használhatja.

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.