Logitech M325 vezeték nélküli optikai egér 3 gombos 1000dpi sötét szürke 910-002142
Logitech M325 vezeték nélküli optikai egér 3 gombos 1000dpi sötét szürke 910-002142

Logitech M325 vezeték nélküli optikai egér 3 gombos 1000dpi sötét szürke 910-002142

Érdeklődjön telefonon!

Az egér a Windows®, a Mac, a Chrome OS, és a Linux® rendszerekkel egyaránt kompatibilis. Bármilyen számítógépet is használjon most vagy a jövőben, biztos lehet abban, hogy az egér tökéletesen fog működni. 

Korszerű, vezeték nélküli 2,4 GHz-es logitech technológia. A vezeték nélküli kapcsolat kényelmét és szabadságát ötvözheti a vezetékes megoldások megbízhatóságával – gyakorlatilag késedelem és akadozás nélküli, gyors adatátvitel. Az aprócska Logitech® Unifying vezeték nélküli vevőegységet csatlakoztatva hagyhatja a számítógéphez, és szükség esetén újabb eszközöket adhat hozzá. Egyszerű. Problémamentes. Többszörösen számíthat rá.

Mikropontosságú görgetés. A webes használatra készült legújabb mikropontosságú görgetőkerekünk segítségével olvashat a Facebook® lapjain, vásárolhat az Amazon® webhelyén és egyszerűbben görgetheti a Google® keresési találatait. A kerék döntésével ezenkívül előre- vagy visszaléptethet a weben.

Az elemek hosszú élettartama gyakorlatilag megszünteti az elemcserével járó kellemetlenségeket. Az intelligens készenléti üzemmód energiát takarít meg, míg egy jelzőfény megóv a meglepetésektől. Akár 18 hónapos elemélettartam.

 

MŰSZAKI ADATOK

Csatlakoztatás   Vezeték nélküli
Érzékelő technológia   Optikai
Kialakítás   Kompakt
DPI Felbontás   1000
Szín   Fekete
Gombok száma   3
Típus   Szimmetrikus
Kábel hossz   Vezeték nélküli
Súly (bruttó)   0.3 kg
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.