UGREEN AV125 3,5 mm-es jack kábel 2 m, szürke (10604)
UGREEN AV125 3,5 mm-es jack kábel 2 m, szürke (10604)

UGREEN AV125 3,5 mm-es jack kábel 2 m, szürke (10604)

Nettó1.949 Ft
Bruttó2.475 Ft

UGREEN AV125 - kábel minden alkalomra

Az egyedülállóan kompatibilis UGREEN AV125 3,5 mm-es audiokábel lehetővé teszi, hogy szinte bárhol élvezze a zenét. Kiváló minőségű anyagokból való gyártásának köszönhetően nemcsak kiváló hangminőséggel, hanem nagyszerű tartóssággal is meglep. Ezüst bevonatú kábelét fonott nejlonburkolat védi.

Legyen lenyűgözve a tökéletes hangzástól

A kábel ezüstözött maggal van ellátva, amely tökéletesen vezeti a hangot. Ez felejthetetlen zenei élményt biztosít. Magas és mély hangok még sosem szóltak ilyen jól - a UGREEN AV125 kristálytiszta, természetes hangzást kínál.

Kompatibilis az Ön készülékeivel

Univerzális 3,5 mm-es csatlakozóinak köszönhetően a kábel számos eszközzel kompatibilis. Könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához, táblagépéhez vagy laptopjához. Használja ezeket, hogy kényelmesen hallgathasson zenét az autóban, vagy csatlakoztassa telefonját a hangszóróhoz, és élvezze kedvenc zeneszámainak fantasztikus hangzását.

Átgondolt tervezés

Az aranyozott csatlakozók és az ezüstözött mag felelősek az azonnali, mégis stabil jelátvitelért. A termék kényes alkatrészei speciális, kettős védelemmel is rendelkeznek. Ráadásul a kábel fonott külseje rendkívül ellenállóvá teszi a sérülésekkel szemben.

Páratlan felhasználói kényelem

A termék megalkotásakor gondot fordítottak arra, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használata. A sodrott szerkezetnek köszönhetően könnyen tárolható - ennek köszönhetően a kábel nem gabalyodik össze, és kevesebb helyet foglal. A csatlakozó okos kialakítása pedig azt jelenti, hogy még a tokot sem kell eltávolítania, amikor a telefon aljzatába helyezi.

GyártóUGREEN
Név3,5 mm-es audió kábel
ModellAV125
CsatlakozóAranyozott
KábelEzüstözött
AnyagFonott nejlon
Típus3,5 mm
Hosszúság2 m
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre Feliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.